6 medailles bij WTT voor teams DOS Monster

Zaterdag 9 november heeft de eerste wedstrijd van het turnseizoen plaatsgevonden, het Westland Team Toernooi (WTT). Een wedstrijd tussen de verschillende sporters uit het Westland.  DOS Monster was met verschillende teams vertegenwoordigd en mooie resultaten laten zien.

’s Ochtends lieten Lauren van der Spek, Fenne Zuidam, Juliette van der Zande, Yris van Driel, Emmy Dijckmeester en Lize Schippers als groot team hun vorderingen zien. Voor Emmy en Lize hun allereerste wedstrijd en wat hebben zij met z’n allen goed gepresteerd. Een 3e plaats.

In de tweede ronde waren er twee teams: Maud Groos, Teuntje Zwinkels, Mare Kuijper en Mae van Vliet, Bobbi Tillekens, Fenne Debeij en Evi Klaver (en geblesseerde Emma Vries). Ook voor Teuntje en Mare was dit nieuw maar samen met hun groepje hebben zij knap de tweede plaats gehaald. De andere meiden haalde met trots de eerste plaats.

Het eerste team van de B selectie kwam in actie met Vera Arkesteijn, Nora Klaver, Kirsten Mos, Mayssa Bouallouch en Demy Voogt. Voor Demy en Kirsten was dit de allereerste wedstrijd. Vera en Nora deden voor het eerst op een wedstrijd salto’s van de brug. De meiden hebben het goed gedaan en dat leverde een zilveren medaille op.

Vervolgens was het team van Iris van der Hoeven, Lorraine van der Arend (en geblesseerde Jennifer Zuiderwijk) in combinatie met meisjes van Udi uit ’s-Gravenzande aan de beurt. Het combiteam is eerste geworden. Indy Knoop moest helaas door uitvallers als enige voor het team uitkomen. Zij heeft goed laten zien wat ze kon.

Het tweede team van de B selectie met Lotte Jordens, Liv de Jong, Nomi Simonis en Femke Koevoet haalde na hard werken ook de gouden medaille op.

Een veelbelovend begin van het wedstrijdseizoen voor de turnafdeling van DOS Monster.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search