6 Medailles voor de acro

Dit weekend was de kickoff van het acroseizoen tijdens de internationale wedstrijd BOAC in Breda. Ondanks dat het wel heel vroeg in het seizoen is, deden acht teams van DOS Monster afgelopen weekend mee.

Dionne en Nina, een nieuw damespaar, lieten op zaterdagmiddag hun balansoefening op C-junior niveau zien aan jury en publiek. Het ging natuurlijk nog niet helemaal foutloos, maar ze waren erg tevreden over deze eerste performance en ze nemen de  leerpunten mee voor de komende periode.

Josefien en Britt Kleyn zijn voor het tweede jaar samen maar komen voor het eerst uit in A-jeugd niveau. Dat houdt in dat zij dit jaar met 2 oefeningen de vloer op gaan en moeilijkere elementen zullen uitvoeren. Ze hadden een mooie tempo oefening met een aan het eind helaas een wankeling.  Revanche was er met de balansoefening  en dus een mooie opstap voor de rest van het seizoen.

Annique en Kayleigh zijn voor het derde jaar samen en blijven op hetzelfde A-jeugd niveau uitkomen. Zij hebben een nieuwe choreografie, dus was dit een goede wedstrijd om te kijken hoe deze wordt gewaardeerd.  Ze behaalden voor hun tempo een bronzen medaille, achter België en Brazilië. Allround werden ze vierde.

sara-ilse-lara
josefien-britt
annique-kayleigh

Yvana  is dit jaar voor het eerst onderpersoon en heeft Eva als bovenpartner en komen ze uit als Pupillenpaar. Ze lieten een leuke oefening zien waar qua elementen zeker de laatste weken progressie in te zien is.  Met een mooie score van 22.650 vierde geworden.

Lena  en Cheyenne zijn ook een nieuw duo, dit jaar in de Pupillenlijn. Zij deden het zo goed afgelopen zondag, dat ze heel knap, zelfs met een tijdsfoutje, toch een derde plaats wisten te bemachtigden. Dit team heeft kan  De tweede medaille voor DOS Monster. Belooft bij de Pupillen leuke uitdagingen voor het komende jaar met deze teams!

Vera , Kyara en Luna vormen dit jaar een trio en waren ingeschreven op B junior niveau met hun balansoefening. Zij startten veelbelovend maar waren zelf bang voor het element met de mex. Maar die stond! Helaas liep het laatste element minder goed waardoor een eis werd gemist. Nog volop tijd om de routine en verbeteringen te trainen.

yvana-eva
lena-cheyenne-2
vera-kyara-luna

Ilse, Sara en Lara K. zijn ook een nieuw trio en waren opgegeven voor de balansoefening op B junior niveau. Je zag niet dat ze pas drie maanden bij elkaar zijn. De choreo ging synchroon en de elementen stabiel uitgevoerd. Het resulteerde in een gouden medaille met 24.43 punten.

3 medailles waren er voor Amy en Lindsay. Zij draaien het tweede jaar samen op B- senior niveau en hebben twee nieuwe choreografieën. De oefeningen liepen lekker en door de extra (herfst) trainingen met Vladimir en Orlando betere tempo landingen dan afgelopen jaar. Voor de stabiele balans kregen zij zilver, voor tempo brons en overall werden ze tweede met 46.62 punten.

Met zes medailles een goed resultaat voor de acroafdeling van DOS Monster. Dank aan Lynn Brunsveld en Danielle Talboom voor het jureren en Esmé, Anouk en Claire voor de trainersbegeleiding. Op naar de onderlinge wedstrijd voor alle teams van DOS Monster.

sara-ilse-lara
amy-lindsay
groepsfoto-1
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search