Twee teams van DOS Monster Nederlands Kampioen acro 2016

Zie alle foto’s op onze DOS flickr site

DOS Monster is twee Nederlandse Kampioenen acro op het hoogste niveau rijker. Dit zijn Nicole en Djenti, en Liam met zijn acropartner. Beiden op het A senior niveau.

En er is een record van 6 medailles gescoord.  De acro selectie teams die op landelijk niveau opereren hadden hun NK tijdens het Fantastic Gymnastic evenement in Ahoy.

Van de 15 teams van DOS Monster hadden maar liefst 13 teams het NK gehaald. Op zaterdag was het de beurt aan de B teams. Bodiëlle, Claire en Bente hebben het zeer goed gedaan en mogen trots zijn op het feit dat zij 4e van Nederland zijn geworden. Julia en May Ling werden 8e.

Op zondagmorgen waren de  A jeugdteams, het  pupillen en A junior 1 damespaar.

Eva, Eline en Yvana werden 7e en Ruby, Chantal en Cheyenna 6e. Pupillen Sophie en Mika hebben een 5e plaats bereikt. Voor Esmé en Madé was er het podium met een bronzen medaille.

Zondagmiddag was de vloer voor de A junior en senior teams. A junior 1 trio Megan, Kim en Mandy werd zeer verdienstelijk 5e.  A junior 2 damespaar Amy en Floor hebben de zilveren medaille verdiend. Ook het A senior trio Diana, Patricia en Vera is 5e geworden met 3 goede oefeningen.

Het andere A senior trio Gentijana, Miranda en Nerissa heeft zichzelf overtroffen en kon het  zilver ontvangen. Het A senior damespaar Sanne en Paris behaalde het brons en Nicole en Djenti werden met drie fantastische oefeningen  eerste. Goud dus voor hen. Ook het A senior herenpaar Liam met zijn acropartner heeft met een persoonlijk record het goud verdiend. Deze beide teams mogen zich Nederlands Kampioen 2016 noemen.

Zie ook: Westlanders.nu

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search