Acro DOS Monster in Genève actief

Totaal 10 teams en hun supporters zijn woensdagnacht afgereisd naar Genève, voor de GIAC, een internationale acro wedstrijd op het A niveau. Ze gingen natuurlijk voor de prestaties, maar er is ook veel aandacht besteed aan een stuk saamhorigheid en gezelligheid. En beide aspecten zijn absoluut gelukt.

Op de eerste wedstrijd dag waren de A jeugd teams aan de beurt, en Sara en May Ling scoorden direct de eerste medaille voor DOS. Brons. Vera en Luna eindigden net naast het podium als vierde. De andere teams moesten op donderdag hun éne oefening doen en op vrijdag de tweede oefening.

Alle teams hebben knap de finale weten te behalen, waarbij de beste teams van hun poule streden om de medailles. Er was 2x goud voor de A senioren Imke en Renate en het heren paar Liam en zijn acropartner. Zilver voor A senior damespaar Nicole en Djenti.

Verder nog twee knappe vierde plaatsen voor het A jeugd trio Ruby, Lindsay en Mika en het A junior 1 team Esmé en Madé. Het A junior 1 trio Megan, Kim en Paris kunnen trots zijn op hun behaalde vijfde plek. Dit geldt ook voor de zesde plaats voor het trio Claire, Bodiëlle en Bente die voor het eerst op het A niveau acte de présence gaven. Dan was er nog een 12e plek voor het A jeugd duo Nerissa en Cheyenna.

Met een gezamenlijke BBQ op de camping hebben alle Genève gangers er een supergezellige afsluiting van gemaakt

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search