Annique en Kayleigh op het EK in Holon Israël

DOS Monster is bijzonder trots op het acroteam Annique en Kayleigh, dat in het wedstrijdseizoen 2019 zulke goede prestaties liet zien dat de jury vond dat ze een ticket naar het EK in Holon verdiende.

De beide dames hebben na de vakantie extra aandacht gekregen op het geheel; elementen, choreografie en uitstraling en heel hard getraind om het allerbeste te kunnen laten zien in Israel. Samen met een aantal andere teams uit het land vertrokken ze als Nederlandse delegatie in de hoop ook daar hoge ogen te gooien. Natuurlijk is de kwaliteit van alle concurrerende teams de allerbeste, dus gemakkelijk is dat niet.

Annique en Kayleigh hebben zich volledig gegeven, heel mooie oefeningen neergezet en prachtige punten gekregen. De sporters en supporters in Nederland konden meegenieten via de livestream. Dat werd thuis, op het werk en zelfs in de hal tijdens het sporten gedaan!  Een finaleplaats zat er voor Annique en Kayleigh niet in, maar ze mogen altijd trots zeggen dat ze in 2019 in Holon bij de beste 20 van Europa hoorden. Het was een unieke ervaring die zij de rest van hun leven meenemen.

kayleigh-annique
dsc02088

Nu richt de hele acrogroep zich weer op een nieuw wedstrijdseizoen met bestaande maar ook veel nieuw gevormde teams, sportieve uitdagingen en ambitieuze doelen en hopelijk mogen we in de toekomst nog meer teams afvaardigen naar zulke mondiale wedstrijden!

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search