Aerobics is een leuke en goede manier om iets te doen aan je conditie. Dat bewegen belangrijk en gezond is hoeven we niemand meer te vertellen. Bij aerobics beweeg je actief op muziek. Centraal staat het plezier om met een groep oefeningen op muziek uit te voeren. Door regelmatig aerobicslessen te volgen wordt het uithoudingsvermogen, de conditie, verbeterd. De spieren worden sterker en de longinhoud wordt vergroot.

Aerobics is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en plezierig is. De lessen starten altijd met een warming-up. Vervolgens wordt door veel springvormen het uithoudingsvermogen getraind in de vorm van een opbouwende choreografie, waardoor aan het einde van de les een dans ontstaat. Dit gedeelte wordt gevolgd door spierversterkende oefeningen zonder te springen. De les wordt afgesloten met rekoefeningen en een cooling down.

Conditietraining is ook een les waarbij het uithoudingsvermogen, de conditie, wordt verbeterd. Ook deze training wordt gedaan op muziek en heeft dezelfde opbouw als de aerobics lessen. De choreografie is echter minder ingewikkeld (er wordt niet toegewerkt naar een dans) waardoor deze les bijzonder geschikt is voor beginners. De lessen aerobics en conditietraining worden gegeven in de gymzaal van de nieuwe Zeester op maandagavond van 20.00-21.00 uur (conditie) en op woensdagavond van 20.00-21.00 (aerobics). U mag altijd binnenlopen voor een gratis proefles. De groep bestaat merendeels uit vrouwen van 35+

Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search