DOS acro naar De Panne

Leden van DOS Monster hebben er 280 km heen en terug voor over gehad om mee te doen aan de internationale acro wedstrijd de Zeestern trials in De Panne in België. Damesparen Sanne en Paris en Julia en May-Ling deden zaterdag mee met het B niveau. Zondagmorgen waren de A jeugd trio’s Eva, Eline en Yvana en Ruby, Chantal en Cheyenna, die beiden goede punten scoorden. Het A junior 1 damespaar Esmé en Madé en het trio Kim, Megan en Mandy mochten ’s middags met 2 oefeningen de wedstrijdvloer op.

Als afsluiting was er ’s avonds het A junior 2 damespaar Amy en Floor, die als enige deelnemer in deze categorie en met een goede tempo oefening met twee mooie dubbele salto’s het goud mee naar huis mocht nemen. Van de A senioren deed het mixpaar Steven en Renate mee en het trio Miranda, Gentijana en Nerissa. Dit trio kan heel trots zijn op hun goed gelukte elementen en de gewonnen bronzen medaille.

Het niveau van onze zuiderburen is hoog en de concurrentie groot. Alle teams zijn weer een wedstrijd ervaring rijker en kunnen geïnspireerd volop in training met alle verbeterpunten in het hoofd.

De volgende wedstrijd voor alle niveaus van de acro is de tweede voorwedstrijd van het district in Monster op 13 en 14 februari.

Zeestern2016_AmyFloor Zeestern2016_KimMeganMandy Zeestern2016_StevenRenate Zeestern2016_EsmeMade

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search