DOS dag met clinics en huldiging

Eindelijk was het zover, op zaterdag 11 juni was er weer een vrolijke DOS dag.

Iedere jongen en meisje vanaf 5 jaar kon komen turnen in de sporthal. Er waren 5 clinics:  acro, dansen, airjump, trampoline-jump en turnen. Van tevoren hadden de kinderen zich opgegeven en waren ze ingedeeld in een groep, zodat iedereen alle clinics kon volgen. Er werden voorwaartse en achterwaartse salto’s gesprongen in trampolines, op de luchtbaan en in de elastieken. Bij het turnen stonden diverse toestellen waar je van alles op kon doen. Bij de acro werden er verschillende standjes met meerdere kinderen gemaakt. Ook werden er kinderen omhoog gegooid en door de groep weer opgevangen.  Natuurlijk werd er ook gedanst door alle kinderen. De dansjuffen hadden een leuke dans in elkaar gezet op een nummer van Justin Timberlake met “Can’t stop the feeling”. Zelfs de jongens deden heel leuk mee.

Tussendoor was er de feestelijke huldiging van diegene die een finale plaats op de bondsfinale of NK hadden behaald. Er waren dit jaar maar liefst 2 turnster en totaal 16 acroteams, totaal 41 finalisten.

DOS Monster is trots op deze prestaties en heeft alle finalisten in het zonnetje gezet. Karin Zwinkels, CDA politica in het Westland,  heeft de presentjes uitgedeeld en iedereen gefeliciteerd.

Ook werden Carlos en Saskia de Léon bedankt voor de sponsoring van  vervoer en overige zaken van de reis van een aantal acro teams naar de intenationale GIAC in Genève. Zij kregen namens het bestuur een bloemetje en namens deze acro leden een diner bon. Amy Terlouw, die als hulptrainster onmisbaar was bij deze wedstrijden kreeg ook een bloemetje als bedankje voor haar inzet.

Na de kampioensfoto van de finalisten en de succeswensen aan de teams, die in het weekend van 25 en 26 juni in Ahoy hun NK mogen doen, werd de DOS dag weer voortgezet.

Al met al een leuke en super gezellige ochtend, waarbij de kinderen van alles hebben geleerd. Wil je ook een keer een les bezoeken en 3 gratis proeflessen meedoen, kijk op onze site voor de actuele lestijden.

Kijk voor nog veel meer foto’s op deze link: fotosite

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search