DOS Monster start seizoen met acro én met turn wedstrijd

Het hele weekend was zowel de divisie turnen als acro actief. In Bergschenhoek waren er de eerste districtswedstrijden 2e en 3e divisie.

Bente had een mooie vloeroefening bij haar debuut bij de keuze oefenstof 2e divisie jeugd 2. En voor de instappers N3, Katie, Mae, Bobbi en Héloise was het hun eerste officiële wedstrijd. Katie behaalde er een mooie medaille voor haar vierde plaats. Zij mogen allemaal in januari weer uitkomen in het district in de race naar de halve landelijke finales.

In Breda werd er de jaarlijks terugkerende internationale wedstrijd acrobatische gymnastiek gehouden, de BOAC. Er deden hier elf teams van DOS Monster aan mee, zowel in de D, C, B als A categorie.

img_8711
dsc_0134
dsc_0192
dsc_0047

Steven en Daisy behaalden 3 gouden medailles, het trio Esmé, Claire en Renate ging met 3 zilveren medailles naar huis en Amy en Lindsay scoorden 2 zilveren en 1 bronzen medaille. Het damespaar C niveau Vera en Luna behaalde 3x het goud, evenals het damespaar pupillen Josefine en Britt. Dit is aan de start van het seizoen, waarbij velen in een nieuw team uitkomen, alweer een goede prestatie voor DOS Monster en een gezellige wedstrijd, waarin nieuwe oefeningen voor publiek en jury getest kunnen worden.

img_8670
dscf5104
img_8725
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search