DOS Monster valt weer in de prijzen

Zaterdag 18 februari was de tweede plaatsingswedstrijd voor 7 turnsters in Amsterdam.

Floor van der Sande en Britt Kleyn hebben een goede wedstrijd geturnd. De overslag over de pegasus van Floor was bijzonder mooi. Britt heeft hard gewerkt aan haar brugoefening en het strak werken op vloer. Floor wist wederom iedereen achter zich te laten en heeft haar tweede gouden medaille op zak.

In de tweede ronde was het de beurt aan Aerin Verheijen en Marin van der Kraan. Aerin heeft een nette balkoefening geturnd inclusief een bruggetje. Ook op vloer heeft ze haar wisselspagaat enorm verbeterd. Marin turnde stabiel op alle toestellen wat resulteerde in een eerste plek op balk en een tweede plek op vloer. Marin mocht uiteindelijk met een bronzen medaille naar huis.

Mila Jordens en Bente Debeij kwamen in de laatste ronde in actie. Mila opende de wedstrijd met een torenhoge score op brug. In beide plaatsingswedstrijden bleek Mila onverslaanbaar op dit toestel. Bente turnde een hele goede oefening op balk wat haar hiervoor ook een eerste plek opleverde. De wedstrijd werd afgesloten met mooie vloeroefenineng en twee stabiele sprongen. Na zo’n goede wedstrijd konden de medailles niet uitblijven. Mila mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen en Bente een gouden medaille.

Kortom, DOS kan tevreden zijn met maar liefst vier medailles.

18feb2017-1
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search