DOS Monster zeer succesvol bij turn en acro

Het was weer eens een druk weekend met wedstrijden voor turnen en acro.

Bij de turndivisie hadden zich 2 turnsters voor de landelijke finale weten te kwalificeren.

Bente Debeij mocht in Dordrecht aantreden op de finale meerkamp turnen pupil 2 N3. Zij heeft tussen de 36 beste turnsters  van Nederland in deze klasse een 22e plaats gescoord met hoge punten.  Zondag waren de  toestelfinales. Bente is zowel op vloer als op balk 7e geworden.

Marin van der Kraan kwam in het niveau pupil 1 N 3 uit in de toestelfinale sprong. Zij heeft daarbij een bronzen medaille behaald.

In Amsterdam werd de districtsfinale Pupil 2 D1 gehouden. Jennifer Zuiderwijk en Lena van der Meer zijn hier in een deelnemersveld van 36 keurig 11e en 16e geworden.

Dan waren er in Zwolle de tweede landelijke halve finales acro niveau E, D en C.

Helaas was het tot nu toe succesvolle C  damespaar Lotte en Iris afgevallen door een blessure van Iris. Bij de E-junioren damesparen hebben Lisa  en Romy en Demi en Iris zich van hun beste kant laten zien. Het E-junioren trio Yuan, Lena en Tess werd met een strakke oefening zelfs 6e waardoor zij door zijn naar de finale. Ook de dames van het D-senior trio Lise, Demi en Britt lieten zien wat ze konden en  werden eveneens 6e.  Ook zij hebben een felbegeerd plaatsje in de finale weten te bemachtigen. Dit betekent weer 2 NK plaatsen voor de acro erbij. Volgend weekend weer de beurt aan de A en B teams.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search