Drie Nederlands Kampioenen bij NK acro voor DOS

Het hele seizoen wordt er hard gewerkt aan de elementen, de perfectie van de oefeningen en aan de choreografie. En dan is het zover, het NK acrogym tijdens het Fantastic Gymnastic evenement in Ahoy. Dit was zaterdag voor de pupillen, C en B teams. En zondag voor alle A categorieën.

Voor DOS Monster mochten hieraan 11 teams deelnemen. Alle teams presteerden afgelopen seizoen al goed, maar een klein foutje kan grote gevolgen hebben op dit hoge niveau zodat iedereen zeer gefocust was voor deze wedstrijd.

Zaterdag is het B trio Bodiëlle, Claire en Bente Nederlands Kampioen geworden in het B niveau. Een superprestatie na een heel goed seizoen. Het B damespaar Imke en Renate zijn nipt vierde geworden en het B trio Leslie, Rosanne en Mandana kwam op de gedeelde zevende plaats uit.

bo-bente-claire
b-teams

Op zondagmorgen werd het damespaar A senior Nicole en Djenti Nederlands Kampioen met eveneens in dezelfde categorie het zilver voor Miranda en Yvana.

a-sr
miranda-yvana

Het jeugd A trio Linsey, Ruby en Mika werd vijfde. De pupillen damesparen Vera en Luna  en Annique en Kayleigh werden respectievelijk vierde en zevende.

ruby-mika-linsey
vera-luna
pup1

’s Middags kwam er nog een Nederlands Kampioen bij. Liam met zijn acropartner, A herenpaar, mochten zich het goud om laten hangen. Last but not least waren er nog twee bronzen medailles voor het  A junior 1 trio Megan, Kim en Paris en voor het A junior 1 damespaar Esmé en Madé.

rene-liam
kim-megan-paris
esme-made

Met 6 medailles en drie Nederlands Kampioenen kan DOS zeer trots zijn op het resultaat van dit seizoen.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search