Druk en zeer geslaagd weekend DOS acro en turnen

Afgelopen weekend waren er weer een aantal wedstrijden waar DOS Monster aan mocht deelnemen.

De zaterdagochtend begon voor de acro meiden en jongens met de districtsfinale. Daar moesten zij een bepaald limiet halen om door te mogen stromen naar de NK halve finale. Hier werden weer een hoop medailles behaald. Zo behaalde Anouk en Djeli een 1ste plaats, net als Yuan, Lena en Tess en Ilse, Dionne en Luna en het damespaar Ema en Ela.

Een keurige 2de plek was er voor Lotte en Iris en het trio Lise, Demi en Britt behaalde een 3de plek. Zij zijn verzekerd van een plekje op de halve finale.  De andere teams hebben het ook heel goed gedaan, maar moeten de uitslagenlijst nog even afwachten of zij ook mogen doorstromen naar de halve finale.

Naast de acro wedstrijden, waren er ook nog turnwedstrijden. Floor mocht mee doen aan de kwart finale. Daar is zij boven zichzelf uitgestegen, met name op het toestel balk. Op dat toestel is zij namelijk als 1ste geëindigd. Allround is Floor al 13de geëindigd. Helaas gingen er maar 11 door naar de halve finale.

Bente, Cheyenna en Marin kwamen in dit drukke weekend ook in actie. Zij wisten zich vorige maand te plaatsen voor de Districtsfinale in Amsterdam. Bente heeft laten zien dat ze de ‘plusjes’ steeds stabieler kan turnen. De streksalto van de brug, het bruggetje op de balk en radslag-salto van de balk af heeft Bente keurig uitgevoerd. In de andere baan gooide Cheyenna hoge ogen op de vloer en ze wist hier een tweede plek te bemachtigen. Marin blonk vandaag uit op de brug. Zij wist achter de kip direct een hoge opzwaai te turnen.

Kortom, een geweldig weekend met goede resultaten om op terug te kijken.

DistrFinale-2
DistrFinale-2
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search