Fenne en Bobbi medaille op Jong Talentenwedstrijd

Zondag was alweer de eerste Jong Talentenwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijden zijn voor de allerjongste turnsters van DOS, die nog geen officiële wedstrijden hebben. Een mooie gelegenheid voor hen om in een ontspannen sfeer aan de wedstrijd spanning te wennen en te leren hoe ze oefeningen moeten gaan uitvoeren voor mooie punten.

Vroeg in de ochtend waren onze voor-instappers N-niveau, Megan en Katie, aan de beurt. Beide meisjes hebben laten zien dat ze in een korte tijd al veel geleerd hebben.

Daarna waren onze mini’s, Nina, Fenne en Kajlin aan de beurt. Zij hebben alle 3 keurige oefeningen laten zien. Fenne had alle toestellen heel keurig gedaan en een 5de plaats behaald en dus een medaille binnen gesleept. Als laatste was het de beurt aan Bobbi, onze voor-instapper op D-niveau. Bobbi heeft zelfs zo netjes gewerkt dat ze ook een 5de plek en een medaille heeft behaald.

DOS is trots op de jonge talentjes en wenst ze veel succes toe met de volgende Jong Talentenwedstrijd in maart 2017.

megan-en-katie-voor-instap-n
bobbi-voor-instap-d
fenne-nina-en-kajlin-mini

Aanstaande zaterdag zijn weer de onderlinge wedstrijden van DOS in sporthal de Wielepet.

U kunt hier alle turn-, dans- en acro- groepen van verschillend niveau bewonderen in de gezellige sfeer die DOS kenmerkt. Ook kunt u nog loten kopen voor onze loterij, waarbij maar liefst kans is op vijftig prijzen, en waarvan de inkomsten ten goede komen aan de vereniging.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search