Griezelige Halloween bij DOS in Monster

Het is al een hele traditie aan het worden. De Halloween speurtocht in het winkelcentrum van Monster voor alle lagere schoolkinderen van de omgeving en daarna de disco in de Zeester.

Ook dit jaar hadden zich veel kids aangemeld, en kwamen er óver de 150 kinderen naar het verzamelpunt in de school de Zeester toe. Zij gingen in groepjes, onder begeleiding, het dorp in om te zoeken naar de griezelige vossen. Deze vossen hadden zich weer fantastische griezelig weten te kleden en de schmink maakte het helemaal af. Zij hebben heel wat kinderen een verhoogde hartslag gegeven, voordat ze snoep van de winkels en een letter kregen. En dat allemaal in het donker, wat voor sommigen al spannend genoeg was. Met deze verzamelde letters werd een woord gemaakt.

Ook de nieuwe mascotte van DOS, Dossie het Vossie, heeft de hele speurtocht gelopen en is met alle kinderen op de foto geweest. Toen deze tocht volbracht was, werden de kinderen bij de gymzaal van de Zeester verrast door een gezellige griezeldisco, mét de griezelige vossen en Dossie het Vossie natuurlijk. Als tegenhanger voor het snoep konden ze daar wat knabbelen aan gezonde snacks, zoals komkommer en paprika.

Al met al weer een geslaagde activiteit van DOS Monster, in samenwerking met veel winkeliers van het centrum, zoals  Van Rest Decorette, Trendy Ladies fashion, Blokker, Dierenspeciaalzaak Avicentra, Quick Brown Zonnestudio en Beautysalon, Zeeman, Jumbo, Hoogvliet en Bruna.

Voor foto’s zie onze link op deze site
https://www.flickr.com/photos/dosmonster/albums/72157665552092569

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search