Halve finale C/D/E acro met 3 zilveren medailles

Een super resultaat is er behaald met maar liefst 3x zilver en ook 3 plaatsen op de  landelijke finales in juni. Afgelopen zaterdag was de halve finale voor het C niveau in Zwolle.

Het damespaar Astrid en Britt werd 9e en staat als 2e reserve voor de finale op de lijst.

Het C trio Demi, Annieck en Lindsay is 12e geworden met maar 0,22 punten achterstand op de nummer 8, die wel door is naar de finale en Lise, Vera en Skye werden bij deze categorie ook heel netjes 14e . Beide teams mogen trots zijn op hun resultaten binnen deze grote groep van 31 deelnemers, waar de punten ook nog eens zeer dicht op elkaar zaten.

c-trios
c-duo

Zondag was het D en E niveau aan de beurt.

Het E junioren duo Demi en Kiki heeft de jury verpletterd met hun super strakke oefening en hebben zilver behaald. Het E junioren trio Lena, Yuan en Djeli maakte een hoge zitsalto en werd ook beloond met het zilver. Zij hebben beiden een plaatsje bemachtigd voor de finale op 10 juni.

Het E junioren trio Emma, Anouk en Noreline had een mooie score en staat 2e reserve.

Het E senioren trio Dionne, Li Le en Britt liet een torenhoge basket tot buiklig zien, maar de totale score was helaas niet genoeg voor een finale plaats.

Ning en Cheyenne hebben ook een goede oefening gedraaid. Zij staan 2e reserve. Tot slot waren er nog 2 D-junior damesparen. Helaas had Daisy zich geblesseerd, zodat zij en Josefien niet mee konden doen. Ilse en Veerle hebben een sierlijke oefening gedraaid, wat resulteerde in een welverdiende zilveren medaille én deelname aan de finale.

Kortom 1 D finale plaats en 2 E finale plaatsen! Een resultaat waar we trots op mogen zijn.

d-duo
senioren
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search