Lena en Jennifer door naar de finale mét medaille

Zaterdag 5 maart mochten de Pupillen 2 D1 voor het eerst dit turnseizoen naar Amsterdam. Deze wedstrijd was best spannend, aangezien je met hoge punten kon doorstromen naar de finale. Helaas was Kiki Tillekens te ziek om deel te nemen aan de wedstrijd. Gelukkig kan zij haar arabier-flickflack op 17 april in de finale van de WTT laten zien.

Lena van der Meer en Jennifer Zuijderwijk begonnen de wedstrijd op sprong. Jennifer turnde een goede overslag en behaalde daarmee een 2e plek. Op het toestel brug liet Lena een strakke oefening zien met een salto als afsprong. Beide dames waren erg zenuwachtig voor de balk en hadden de zenuwen ook niet helemaal onder controle. Toch bemachtigde Jennifer een 3e plek met haar balkoefening. Tenslotte mochten ze nog schitteren op hun favoriete toestel, vloer. Met een glimlach op hun gezicht wisten ze de jury te overtuigen van hun kwaliteiten en werden zij beloond met een 2e en 3e plek.
Na zo’n goede wedstrijd konden de medailles niet wegblijven. Lena eindigde op een 4e plaats en Jennifer mocht het zilver in ontvangst nemen. Ze kunnen met trots terugkijken op deze wedstrijd en zich klaarmaken voor de finale op 21 mei in Amsterdam!

05032016 pupillen2_2
05032016 pupillen2_1
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search