Medailleregen bij de D1-turnsters van DOS

De districtswedstrijd voor onze turnsters op het D1-niveau heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. In de ochtend was het de beurt aan Lauren (pupil 1, D1). Zij heeft vooral op het toestel vloer gepiekt. Daar had zij de hoogste score van haar categorie. In totaal is zij knap als derde geëindigd en heeft zij zich hiermee per direct geplaatst voor de districtsfinale en de toestelfinale van vloer. 

Daarna was het de beurt aan de twee jeugd 1, D1 turnsters: Iris en Lorraine. Lorraine heeft persoonlijke doelen gehaald. Zoals de salto zonder hulp vanaf de brug en de radslag op balk tot stand. En dat nog zonder wiebels ook. Zij is netjes als negende geëindigd. Iris heeft laten zien dat zij strak kan werken onder prestatiedruk. Zo heeft zij de hoogste score op het toestel sprong en vloer gehaald. Al haar scores bij elkaar leverde ruimschoots een eerste plaats op. Iris heeft zich hiermee ook gekwalificeerd voor de districtsfinale en de toestelfinales op sprong en vloer.

Als afsluiting van de dag was Froukje (pupil 2, D1) aan de beurt. Froukje had wat opstartproblemen op het toestel balk, maar heeft zich daarna keurig herpakt. Zo heeft zij, vooral op het toestel vloer en sprong, heel netjes geturnd. Met haar goede prestaties heeft Froukje een zilveren medaille binnen gesleept. Ook Froukje heeft zich per direct geplaatst voor de districtsfinale. 

Opnieuw goede prestaties met plaatsing voor de districtsfinale én toestelfinales!

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search