Mooie finale plaatsen voor turnen en acro

De turnsters Bente Debeij en Marin van der Kraan mochten zaterdag strijden voor een plekje in de finale bij de pupillen N3. Bente startte op balk en liet een dijk van een oefening zien. Ook op vloer liet zij zien wat zij in huis heeft. Op sprong en brug ook twee oefeningen om trots op te zijn. Zij werd 3de in de meerkamp en mag ook toestelfinales turnen op balk en vloer. Marin startte niet helemaal fit wat resulteerde in mooie oefeningen maar een beetje voorzichtig. Helaas geen meerkampfinale maar wel een sprongfinale. Op naar de finales op 21 mei in Dordrecht.

Anouk-en-DjeliEma-en-Ela-en-trio-LunaOok was er de eerste halve finale voor de acro teams op E- en D-niveau in Zwolle. Anouk en Djeli hadden er ontzettend veel zin in.  Ze straalden en hebben een strakke oefening neergezet ondanks de gekneusde pols van Djeli. Helaas was het net niet genoeg voor de finale.

In de middag waren de D teams nog aan de beurt.
Ema en Ela, damesduo D-junior  hebben met elegantie een strakke oefening met een hoge score neergezet. Dit was zelfs genoeg voor een 1ste plek en een directe plaatsing voor de finale. Ook het D-junior trio bestaande uit Ilse, Dionne en Luna heeft laten zien dat ze goed vooruit zijn gegaan ten opzichte van de vorige wedstrijd. Helaas hebben zij net niet genoeg punten voor de finale gescoord, maar het mogen staan op de halve finale is al een hele prestatie op zich.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search