Successen op laatste acro wedstrijd van het seizoen

In Beverwijk zijn afgelopen weekend de Open West-Nederlandse Kampioenschappen gehouden. DOS Monster deed hier nog met 9 teams aan mee.

Het damespaar E Demi en Kiki stond met kop en schouders bovenaan en won goud.

Demi en Kiki 1e

Het E junior damespaar Veerle en Jette zette een keurige oefening neer en werd 5eHet leden van het trio Renée, Melanie en Ema mochten zich een bronzen medaille om laten hangen met een strakke oefening. Lena, Yuan en Djeli eindigden net naast het podium als 4e.

Het E trio Lisa, Iris en Megan was speciaal voor deze wedstrijd bij elkaar gezet en ze hebben met maar vier weekjes training een hele mooie oefening getoond en een 5e plaats gescoord. Ning en Cheyenne hebben gestraald en met maar liefst 28 tegenstanders kunnen die heel trots zijn op hun 3e plaats, een verdiende bronzen medaille. Dionne, Li Le en Britt werden eveneens in een sterk deelnemersveld 6e.

Dan deed het B trio Eva, Eline en Lara met twee oefeningen mee. Zij behaalden twee keer het zilver. En het A jeugd damespaar Nerissa en Cheyenna toonde ook twee strakke oefeningen waarbij ze twee keer het goud verdienden.

Deze wedstrijden zijn een gezellige afsluiting van het seizoen, met een mooi einddoel van de trainingen. En als er dan ook nog successen worden behaald kan zo’n weekend niet meer stuk. En dat mag zeker gezegd worden met de 7 medailles van 5 teams en de goede klasseringen van de resterende 4 teams.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search