Theatershow DOS Monster in Westlandtheater De Naald

Op zondag 28 mei was De Naald volledig voor DOS Monster.
Vol spanning kwamen alle kids van de dansgroepen, turnen en acro naar binnen om hun show te mogen weggeven. Het thema was Disney in de ruimste zin van het woord.

Er was door de trainers veel tijd gestopt in het bedenken van de dans/show en van de bijpassende kleding en make up. En er was hard getraind door alle groepen om de twee shows een groot succes te laten worden, waarbij de ouders en andere belangstellenden een leuke middag zou worden bezorgd. Achter de schermen is er door de organisatie ook een hoop energie gestoken om alles rond te krijgen. Kortom, alle ingrediënten waren van te voren goed doordacht. En met succes.

De kleuters waren kaboutertjes, er was een Lion King story van de E acro groep en een mooie opening van de acro selectie groep. De grote turnmeiden sprongen via trampolines en een opblaasmat van alle kanten tegen een pinguïnachtergrond. De dansgroepen lieten in hun dans wisselende danslijnen zien op de muziek van Rapunzel, Mulan en Frozen.
Ook de jongens van de jongensgymgroep waren duidelijk present met een lied uit Jungle book.

Aan het eind van de shows werden de prijzen van de loterij getrokken, zodat sommige ouders dubbel blij naar huis konden. Ook werd Saskia van der Ende, na een eerder afscheid, nogmaals heel hartelijk bedankt voor het vele jaren leiding geven aan de dans binnen DOS Monster en het opstarten van dit soort shows.

Foto’s van de shows vindt u op onze fotosite hier

beatafoto.nl (5 van 7)
DSC_0003
DSC_0036
DSC_0056
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search