Twee medailles voor DOS turnsters

Zaterdag 6 februari mochten de N3-meiden voor de tweede keer aantreden in Amsterdam. Een spannende wedstrijd, want hierna werd bekend of zij zich konden plaatsen voor de districtsfinale en de landelijke halve finale.

Mila Jordens en Bente Debeij mochten deze dag weer beginnen en lieten zien wat zij waard zijn. Allebei met een salto van de brug, goed zo. Op balk lieten de twee meiden mooie oefeningen zien. Bente behaalde hier zelfs een 14,15. Na 4 toestellen werd Bente gewoon eerste. Mila werd super netjes zesde. Bente is door naar beide finales. Mila heeft het net niet niet gehaald, maar ze kan heel trots zijn.

In de middag waren Marin van der Kraan, Lindsay Vliegenthart, Cheyenna Hofstede en Aerin Verheijen. Ook deze dames deden super hun best. De meiden startten op sprong en lieten allemaal een mooie overslag zien en een strakke arabier ter voorbereiding van de Yourchenko. Bij de andere toestellen hebben de meiden laten zien progressie te hebben geboekt. Marin werd na 4 toestellen derde. Cheyenna netjes twaalfde, Aerin achtiende en Lindsay twintigste. Marin is door naar de districtsfinale en de landelijke halve finale. Cheyenna is ook door naar de districtsfinale. Lindsay en Aerin is dat helaas net niet gelukt. Ook zij hebben het super gedaan en mogen trots zijn op de bereikte resultaten.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search