Welkom bij DOS Monster

Door Oefening Sterk is een actieve en regionaal toonaangevende gymnastiek- en turnvereniging uit de deelgemeente Monster van de gemeente Westland. Monster is gelegen in het hart van het Westland, ook vaak omschreven als de Glazen Stad. De Monsterse gymnastiek- en turnvereniging is opgericht op 31 maart 1920 en Koninklijk goedgekeurd op 26 mei 1970.

Op dit moment telt de vereniging ongeveer 300  leden. Met deelname aan en goede resultaten in de nationale wedstrijdsport is DOS Monster al vele jaren voor regionale begrippen uniek. DOS Monster kent als vereniging vele verschijningsvormen op het gebied van gymnastiek, acrobatische gymnastiek (Acrogym), wedstrijd turnen, aerobics en conditietraining, bewegen in kleine groep en dans.

Vanaf 2 jarige leeftijd worden kinderen (ouder en kindgym met Nijntje Beweegdiploma) vertrouwd gemaakt met diverse basis motorische vaardigheden. Vanaf 6 jaar (meisjesgym en jongensgym, acrogym) worden de beginnende conditionele en de grondvormen van het turnen op een gezonde en plezierige manier aangeleerd door gediplomeerde trainers en trainsters. Indien de mogelijkheden aanwezig zijn kunnen kinderen doorstromen naar de diverse selectiegroepen.  De dans is er vanaf de leeftijd van 4 jaar. Hierbij worden op ontspannen en speelse wijze leuke dansjes aangeleerd en wordt het bewegen op muziek en het ritme gevoel gestimuleerd.

Bekijkt U rustig de informatie op deze site en wilt u meer informatie, neem dan contact op via bestuur@dosmonster.nl

Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search