Laatste acro plaatsingswedstrijd weekend levert 6 medailles op

Op de laatste plaatsingswedstrijd werd er weer de uiterste best gedaan om met nog meer ervaring, zekerheid en uitstraling op de vloer te staan in de strijd om de NK en EK limieten. Dat deden de medesporters natuurlijk ook.

Op zaterdag werd er zeer goed van start gegaan bij de B trio’s met een zilveren plak voor Bodiëlle, Claire en Bente en een bronzen medaille voor Leslie, Rozanne en Mandana.

Helaas heeft het trio Eva, Eline en Lara zijn uiterste best gedaan maar helaas zonder de begeerde NK limiet te behalen. In de middag heeft het A jeugd trio Ruby, Lindsay en Mika wederom een bronzen medaille behaald. Nerissa en Cheyenna behaalden ook weer de NK limiet en werden 8e. De pupillen duo’s Annique en Kayleigh en Sara en May Ling deden het ook goed. Zij werden respectievelijk 4e en 5e, terwijl Sara en May Ling pas 2 maanden samen trainen.

toren L,R en Mandana
bo-claire-bente
20170520_125551

Zondag gingen de A teams van start. Nicole en Djenti, het A senioren damespaar, die al uitgezonden  worden naar de World Games en naar het EK in Polen, behaalden dit keer het lage Ek limiet en goud. Megan, Kim en Paris, A junior 1 trio, mochten zich dit keer, na 3 goede oefeningen, zich het zilver om laten hangen. En voor Esmé en Madé, het A junioren 1 damespaar, was er brons.

Er zijn nu 13 NK limieten behaald. Hoeveel teams daadwerkelijk naar het NK in Ahoy mogen wordt later bekend.

Nicole-Djenti
Kim-Megan-PAris
Esme-Made-Emil
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search