Acht teams stralen in Ahoy bij NK acro

Van de acht teams die in het weekend van 23 en 24 juni straalden in Ahoy bij het NK acro hebben maar liefst zes teams een medaille behaald. Twee maal goud en viermaal het brons. Het hele seizoen wordt er naar de deelname van dit NK toegewerkt, en deze acht teams op A en B niveau hadden deze prestatie in ieder geval al bereikt. En dan weer zo’n goed resultaat neer kunnen zetten is fantastisch voor de acro afdeling van DOS Monster.

Op zaterdag was het damespaar C junior Chantal Looije en Lara Karakasheva als eerste aan de beurt. Zij hebben een hele goede wedstrijd gedraaid en mochten zich het brons om laten hangen. In de middag hebben Bodiëlle Schoenmaker, Leslie Bordewijk en Lamis van den Bosch bij de B senioren trio’s ook zeer knap het brons verdiend.

chantal-lara1
leslie-bo-lamis1

Zondag was de start met het damespaar A jeugd Annique ten Braak en Kayleigh Pijpaart, die ook met twee uitstekende oefeningen op de derde plaats zijn geëindigd. Ook het A jeugd trio Sara Gobbo, Ilse Coelman en Yvana den Breejen heeft goed gepresteerd in een categorie waarbij er al eerder WK limieten waren gescoord. Zij kunnen trots zijn op hun zesde plaats.

annique-kayleigh1
yvana-sara-en-ilse1

In de categorie A junior 2 trio’s deden Esmé Regeer, Claire Talboom en Renate Koopman mee. Zij hebben met drie goede oefeningen een vierde plaats behaald. Het damespaar A junior 2 Megan Terlouw en Madé Verbrugge is met mooie scores ook derde geworden.

claire-esm-renate1
megan-made1

Op het niveau A senior zijn twee teams van DOS Monster dit seizoen in actie gekomen. Beide teams hebben het hele seizoen uitstekend gepresteerd en zijn dan ook verdiend Nederlands Kampioen geworden. Het gaat om herenpaar Liam Saanen met zijn acropartner en het damespaar Nicole Eijkelenboom en Djenti Verbrugge. Dit laatst genoemde damespaar sluit zo het jaar mooi af, waarbij ze kunnen terugkijken op hele bijzondere ervaringen op internationaal niveau met als klapper de deelname aan het WK in Antwerpen.

liamrene-djentinicole1

DOS Monster kan weer trots zijn op de prestaties van trainers en deelnemers en hun behaalde resultaten.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search