EK limiet voor acro damespaar Nicole en Djenti

Het is het A senior damespaar Nicole en Djenti gelukt!

Zij hebben afgelopen zondag, naast het goud, de limiet voor deelname aan het EK in Polen behaald. Na hun eerste twee oefeningen was de limiet haalbaar met een hele goede combi oefening. Zij hebben deze spanning positief weten te benutten en alles er uit gehaald wat er in zat. Met een super resultaat. Naast deelname aan het EK in oktober hebben zij ook al een ticket in hun zak zitten naar de World Games in juli van dit jaar, ook in Polen. Een geweldig resultaat en beloning voor hard werken.

In Zwolle waren afgelopen weekend weer de plaatsingswedstrijden voor EK en NK, waar ook alle andere landelijke DOS Monster acro teams op A en B niveau weer op scherp stonden.

Er zijn 3 nieuwe NK limieten gescoord. Het A jeugd trio Ruby, Lindsay en Mika presteerde fantastisch en behaalde zelfs het brons, naast de limiet. Het A senior damespaar Miranda en Yvana behaalde met drie stabiele oefeningen het zilver en de begeerde limiet. Ook Esmé en Madé, A junior 1 damespaar, zetten drie hele mooie oefeningen neer en werden beloond met het zilver en de limiet.

Het totaal aantal NK limieten staat nu op twaalf.

groep
prijsuitreiking Ruby, Lindsay en Mika
prijsuitreiking Imke en Renate

Er was verder weer goud voor het sterke B trio Bodiëlle, Claire en Bente. Er was ook weer zilver voor B damespaar Imke en Renate, die tot nu toe 3x op het podium zijn geëindigd en wederom goud voor René en Liam, het A senior herenpaar. Ook deze teams behaalden net als vorige keer met hun punten de NK limiet.

Vera en Luna, het pupillen paar behaalden ook weer de limiet, evenals Nerissa en Cheyenna, het A jeugd damespaar. Voor Sara en May Ling, pupillen paar, was het hun eerste wedstrijd samen en na nog maar 5 weken training hebben ze al mooie oefeningen neergezet.  Eva, Eline en Lara hadden een mooie balans oefening maar helaas een mindere tempo, vandaar net weer niet de limiet bereikt. Voor deze 2 teams zeker nog een goede kans op 20 mei!

Het B trio Leslie, Rosanne en Mandana doet het ontzettende goed. Zij zijn op 0.06 punt achterstand weer vierde geworden met ook weer de NK limiet.

Het A junior 1 trio Kim, Megan en Paris is duidelijk aan het groeien en is netjes vierde geworden.

Kortom, DOS Monster laat van zich spreken op nationaal niveau.

trio Leslie, Rozanna en Mandana
bo-bente-claire
Imke en Renate
ochtend groep
Nerissa en Cheyenna
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search