Griezelen bij DOS Monster

Op 28 oktober organiseerde DOS Monster in samenwerking met de winkeliersvereniging uit Monster weer een te gekke, griezelige HALLOWEEN tocht met een gave Disco.

Daar is weer heel wat tijd in gaan zitten zoals: scholen vragen of zij een brief wilden uitdelen, winkeliersvereniging benaderen en persoonlijk contact opnemen met de winkeliers om te vragen of zij gezellig mee deden. Maar het indelen van groepjes was de grootste klus voor de trainsters, want de kinderen wilden allemaal bij een vriendinnetje zitten en de begeleidende ouders natuurlijk wel bij hun kind. En dan niet te vergeten, het omtoveren van de nieuwe gymzaal in de Zeester in een echte disco! Dat was voor iedereen wel even wennen.

Gelukkig is dit allemaal gelukt.

Bekijk hier alle griezelige foto’s op onze foto site

De inschrijving kwam wat traag op gang maar opeens, mede dank zij de grote advertentie van de winkeliersvereniging, stroomden de aanmeldingen binnen.

Op 28 oktober was het een griezelige boel op het op het schoolplein van nieuwe school De Zeester. Zombies, vampiers, dracula’s, heksen, er was van alles te zien. Het aanmelden verliep gestroomlijnd, de kinderen melden zich aan en zochten hun groepsnummer op.

Zodra een groepje compleet was gaven de begeleiders dit door aan de griezelige jager, die de groepjes om de 3 minuten liet starten. De begeleiding kreeg een duidelijke route kaart mee.

In het centrum was er die avond heel wat gegil te horen, want er liepen negen monsterlijke figuren rond, zoals een Vampierella, een heks, een ballerina, een wandelende pop, en nog 4 andere griezels. Bij deze griezelige vossen kregen de kinderen letters en van die letters moest een woord gevormd worden. De winkeliers die allemaal gezellig meededen, gaven de kinderen een snoepje of iets dergelijks. Aan het eind van de enge tocht was de Halloween snoepzak aardig vol, werd er nog een groepsfoto gemaakt en kregen de kinderen een lekker zakje chips.

Op naar de griezeldisco. Daar konden ze limonade halen, een komkommertje en een tomaatje eten (toch nog iets gezonds). In de disco konden de kleintjes  zich lekker uitleven op spetterende liedjes van kinderen voor kinderen en de bovenbouw dansten met elkaar op muziek uit de top-40. Ook werden er leuke spelletjes gedaan.

Om acht uur haalden de ouders hun kinderen op.

We zijn het eens met de uitspraak van de enge Vampierella die met haar verschrikkelijke Vampierstem sprak: “Het was weer Toppie”.

Bedankt  Winkeliersvereniging, winkeliers, scholen, vossen, begeleiders van de kinderen en alle vrijwilligers van DOS!

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search