Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles

Bij de BOAC, de Breda Open Acrobatic Cup, waren maar liefst een record aantal van 18 teams van DOS Monster aanwezig. Met een totaal van 17 medailles voor 8 teams was het een ware medaille regen. Het is een internationale wedstrijd waar ook België, Zwitserland, Wales, Engeland, Finland en Duitsland met teams vertegenwoordigd zijn. Het is de eerste wedstrijd van dit seizoen, en voor de vele nieuwe teams en hun trainers een uitdaging om op tijd de oefening(en) af te hebben, de elementen te beheersen en de nieuwe pakjes zo goed als mogelijk beplakt te hebben met alle steentjes.

Op zaterdag lieten de C teams en de A junior en senior teams hun oefeningen zien. Steven en Lars, herenpaar C, behaalden hier de gouden medaille. De andere C teams ,damespaar Astrid en Britt en de trio’s Demi, Annieck en Lindsay, en Vera, Lise en Skye, en Eva, Eline en Lara behaalden ook goede punten voor een oefening waarin alle elementen zijn gelukt.

Esmé en Madé , damespaar A junior 1, en Liam met acropartner, heren paar A senior, werden tweede met hun tempo oefening. Nicole en Djenti, damespaar A senior, kregen het goud omgehangen voor hun tempo oefening.

Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles
boac-2016-47
boac-2016-25

Op zondag waren er maar liefst 4 pupillen DOS damesparen aanwezig. Van de totaal 9 paren werden Sara en Bowien werden heel knap eerste. Annique en Kayleigh behaalden brons.

De anderen, Vera en Luna en Josefien en Daisy, hebben zeker ook goed gepresteerd.

De A jeugd teams, damespaar Nerissa en Cheyenna en het trio Ruby, Linsey en Mika deden het super goed in een sterk deelnemersveld.

In de middag waren de B teams en wederom de A teams aan de beurt.

Bodiëlle, Claire en Bente, B trio,  verdienden het goud voor tempo, en kregen allround ook het goud omgehangen. De B damesparen Miranda en Yvana, en Imke en Renate kunnen ook zeker trots zijn op hun behaalde punten.

Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles
Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles
Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles

De A junior en senior teams deden zondag nog eens 2 oefeningen.

Esmé en Madé behaalden zilver voor hun balans oefening. Er was goud voor een mooie combi oefening en ook goud allround.

Het A junior trio Megan, Kim en Paris mochten zich voor tempo en allround het brons laten omhangen.

Nicole en Djenti zetten twee prachtoefeningen neer, die beiden goud opleverden, en ook allround leverde dit het goud op. Liam en zijn acropartner deden een moeilijke combi oefening, ook ruimschoots goed voor een gouden medaille.

Een totaal resultaat waar iedereen trots op kan zijn, en wat veelbelovend is voor het komende seizoen.

Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles
Opening acro seizoen bij BOAC met 17 medailles
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search