Successen op eerste landelijke plaatsingswedstrijden

Dit weekend waren in Zwolle de eerste plaatsingswedstrijden voor de acro teams, die op landelijk niveau uitkomen, te weten de A, B en pupillen niveaus.

Voor DOS Monster zijn dat dit seizoen 14 teams. Er deden dit keer 10 teams mee. In totaal zijn er 7 medailles behaald, 7 NK limieten gescoord en 1 laag EK limiet. Dit is weer een goede start van de strijd tot een plaatsje voor deelname op het NK in Ahoy in juni, en het streven van de 5 topsportteams naar een EK limiet.

Op B niveau kaapten Imke en Renate het zilver weg in een groot deelnemersveld. Bij de pupillen stonden er maar liefst 2 teams op het podium, Vera en Luna voor goud, en Annique en Kayleigh voor zilver.  Zij zijn verzekerd van deelname op het NK. Voor de A-Jeugd teams hebben Nerissa en Cheyenna ook de limiet behaald en gaan Ruby, Linsey en Mika volgende keer weer de strijd aan.

Nerissa en Cheyenna
prijsuitreiking pupillen
Ruby, Linsey en Mika actie

Voor het A senioren damespaar Nicole en Djenti was er goud én NK deelname én het lage EK limiet. Zij kwamen een paar tienden tekort voor het hoge limiet, waarmee ze sowieso verzekerd zouden zijn geweest van deelname aan het NK. Zij maken zeker nog kans om dit volgende keer wel te halen.

Miranda en Yvana, het andere A-Senior damespaar behaalden zilver. Het A-Senior herenpaar René en Liam behaalde goud én de NK limiet. Esmé en Madé, A-Junior 1 duo werden derde. Het A-Junior 1 trio Megan, Kim en Paris werden knap vierde en met de begeerde NK limiet op zak zijn zij zeer tevreden.

In het weekend van 8 en 9 april zijn de volgende plaatsingswedstrijden gepland, waarbij ook de B trio’s hun wedstrijdseizoen kunnen starten.

PL wedst 1 (18)
PL wedst 1 (14)
PL wedst 1 (8)
PL wedst 1 (25)
PL wedst 1 (49)
PL wedst 1 (5)
PL wedst 1 (75)
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search