DOS Turnsters op weg naar finaleplaatsen, met goud voor Bente

Zaterdag 1 april mochten Mila Jordens en Bente Debeij de sterren van de hemel turnen op de halve finale derde divisie in Bellingwolde. Na een gezellige autorit van 3 uur en een overnachting in een stacaravan was het dan eindelijk zover.

Met twee prachtige vloeroefeningen, een streksalto af van brug, strakke oefeningen zonder wiebels op balk en voor beide dames ook nog een half-in half-uit op sprong hebben ze het beste van zichzelf laten zien. Bente turnde zo’n goede wedstrijd dat ze met een gouden medaille naar huis mocht gaan. Ook Mila heeft een hele goede wedstrijd geturnd en heeft zich als vierde geplaatst voor het NK. Beiden hebben ze zich geplaatst voor een meerkampfinale. Bente heeft zich ook geplaatst voor de toestelfinales op brug en vloer en Mila staat op twee toestellen reserve. Zij kunnen erg trots zijn op deze prestatie!

Ook hadden de instappers en pupillen 1 op D1-niveau hun districtswedstrijd in Amsterdam. In de ochtend was het de beurt aan Froukje en Joanne (pupil 1 D1)

Joanne heeft laten zien dat ze een echte springer is. Zo heeft zij daar een keurige salto en overslag gesprongen. Froukje heeft een nette overslag-kaats op vloer laten zien. Door het strakke werken heeft Froukje zelfs een 4de plek behaald en zich ook nog eens geplaatst voor de districtsfinale.

Daarna was het de beurt aan Lauren, Liv en Britt (instap D1). Lauren heeft gestraald tijdens haar vloeroefening wat resulteerde in een 1ste plaats op dit toestel. Liv heeft netjes gewerkt op brug en Britt heeft een hele strakke balkoefening laten zien met een keurige handstand en koprol erop. Britt behaalde allround dan ook een 4de plaats en heeft zich hiermee ook direct geplaatst voor de districtsfinale. Lauren is als 7de geëindigd in dit sterke deelnemersveld. Hiermee is zij 1ste reserve voor de districtsfinale omdat er maar 6 meisjes direct door mochten naar de finale.

DOS Turnsters op weg naar finaleplaatsen, met goud voor Bente
DOS Turnsters op weg naar finaleplaatsen, met goud voor Bente
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search