Acro WK kwalificatie in de Eminent turnhal in Naaldwijk

Op zondagmiddag 3 december was de turnhal in Naaldwijk ietwat omgebouwd en klaar gemaakt voor de ontvangst van zeker honderd bezoekers en 25 teams, die op het hoogste niveau acro uitkomen. Zij zijn gebrand op het halen van het WK limiet voor het WK acro in april 2018 in Antwerpen. Er zijn drie kwalificatie momenten in december. De organisator van de eerste kwalificatie op 3 december was DOS Monster. Aan deze wedstrijden doen 3 teams van DOS Monster mee, het A damespaar Nicole en Djenti, het A junior 2 damespaar Megan en Madé en het A jeugd trio Yvana, Ilse en Sara.

Er is ontzettend hard getraind om in 3 maanden tijd de oefeningen onder de knie te krijgen met een passende choreografie en wedstrijdpakjes, die WK waardig moeten zijn. Nicole en Djenti hoefden deze keer nog niet mee te doen omdat ze alleen nog het lage limiet hoeven te behalen vanwege hun prestaties op het EK. Zij zijn 16 december zeker van de partij. De beide andere teams zijn er nog niet in geslaagd om het limiet te behalen, maar gaan daar zeker nog hard voor strijden.

Het niveau was al hoog en 8 teams hebben de limiet al behaald, waardoor Nederland nu al verzekerd is van een goede vertegenwoordiging op dit WK.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search