DOS Monster Acro podium

Zaterdag 11 januari ontving sporthal De Pijl in Naaldwijk 123 acroteams uit heel Zuid-Holland voor hun allereerste plaatsingswedstrijd voor het jaar 2020.  In de categorieën E tot en met C strijden zij voor een landelijke halve finaleplaats. DOS Monster heeft hier acht teams.

Als E senior damespaar kwamen Chelsey en Chiara de vloer op. Voor Chelsey is dit haar eerste acrojaar. De dames hebben een mooie oefening laten zien en werden zevende.

Op D-niveau heeft DOS Monster vier teams, waarbij Renate en Nilay in de senioren uitkomen. Nilay is een jong dametje die dit jaar zelf haar acrokunsten mag tonen, nadat ze dit al een paar jaar mocht aanschouwen van haar zus. Het leverde een eerste plaats op.

In de D-jeugd heeft DOS Monster drie teams die regionaal strijden, maar dus ook tegen elkaar uitkomen. Toch kunnen zij het allemaal goed met elkaar vinden. Erg leuk dat alle drie de teams het podium konden betreden! Veerle met Syrine werden eerste, gevolgd door Lara en Nya op een tweede plaats. Lindsay, voor het eerst als onderpersoon, met Yara namen het brons in ontvangst.

In de C-categorie hebben teams twee oefeningen. Josefien met Luna kregen veel waardering van de jury voor hun oefeningen. Zij haalden het goud. Dionne met Britt Witzier zijn dit jaar weer een team nadat zij vorig jaar beiden deel uit maakten van een ander team. Dionne en Britt verdienden een zilveren medaille. In C-senior komt damespaar Ilse met Luna uit. Zij combineren samen plezier in de sport goed met inzet. En dat loont; eveneens goud voor ze.

In totaal zeven medailles en alle teams de vereiste limiet.

Twee teams in het A-niveau waren in Mierlo, bij speciale kwalificatiewedstrijden om allebei een van de twee WK-deelnameplaatsen per leeftijdscategorie proberen te bemachtigen. Lena en Cheyenne in categorie A-jeugd en Djenti, Isabel en Esmee and bij de A-junior 2. Zij hebben in februari de tweede kwalificatiewedstrijd in Naaldwijk.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search