Fenne Zuidam zilver bij plaatsingswedstrijd districtsfinale turnen

Voor vijf meisjes van DOS Monster het eerste weekend van februari  hun belangrijkste wedstrijd van het jaar. Mae, Juliette en Bobbi kwamen uit in de categorie Pupil 2 D1. Zij begonnen met het toestel brug, dat ging erg goed. Mae werd knap tweede op dit toestel. Er is met dit resultaat een grote kans dat ze mee mag doen met de toestelfinales op 14 juni.

De balk ging voor zowel Mae als Bobbi iets minder maar Juliette turnde hierop een stabiele oefening en behaalde een knappe derde plaats met 12.500. Bij vloer straalden alle drie tijdens hun oefening op muziek en Juliette sprong voor het eerst dubbel flick flack. Bobbi maakte een keurige streksalto op sprong en kreeg hiervoor zelfs een 13.300.

Juliette werd knap 7e, Mae 10e en Bobbi 11e van de 28 deelnemers. Knap gedaan, meiden!

 

In de andere baan waren Fenne en Lauren. Zij begonnen met balk. Beiden maakten ondanks een val een nette oefening. Fenne turnde overtuigend op vloer en werd eerste op dit toestel! Ze plaatst zich hiermee voor de toestelfinales.

Ook bij sprong ging het goed. Lauren besloot om overslag te doen en Fenne deed een halve in halve uit. Fenne deed een mooie oefening op brug en had als afsprong een hoge salto achterover. Ook Lauren turnde een prima oefening. Het was nog even spannend totdat alle uitslagen binnen waren want Fenne was nog in de race om een podium plek. De punten waren inderdaad genoeg voor de tweede plaats en dus een zilveren medaille. Lauren werd knap 12e van de 28 deelnemers. Voor beide dames een zeer goede prestatie!

Nu is het nog even afwachten hoeveel er doorgaan naar de districtsfinale en naar de toestelfinales.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search