Onderlinge wedstrijden 2015

Turn, dans en acro vereniging DOS Monster hield zaterdag 12 december weer haar traditionele onderlinge wedstrijden. Alle groepen namen hier aan deel en het is dus ook altijd een druk programma. Er wordt van tevoren veel tijd gestoken in de hele organisatie, het kloppend maken van wedstrijdschema, het inzetten van voldoende juryleden, het aanleren van de juiste oefenstof voor de kinderen, het neerzetten van de toestellen en ook nog het vervoer en het neerleggen van de verende vloer. Natuurlijk was er weer een dansje van de recreatiegroepen, waarna ze met veel inzet hun oefeningen op de toestellen mochten gaan doen. En de meiden van de turnselectie lieten ook hun vorderingen zien, waarbij de instappertjes ook nog eens hun mooie nieuwe turnpakje voor het eerst mochten dragen. De dansgroepen hielden in de eerste ronde ook hun eigen wedstrijd. En de acro was aanwezig in drie rondes vanaf de allerkleinste instappers tot aan de landelijke A en B categorie. Zo was er bij iedere ronde ook opvulling van de muziekjes van de dans, acro en voor de vloeroefening van de selectie turnmeiden. Hierdoor heerste er altijd een gezellige sfeer. Ook de allerkleinsten, de kleuters van juf Carmen kwamen aan bod. Zij toonden aan het publiek dat ze al goed kunnen springen, balanceren, zwaaien en rollen. De jongens groep liet zien dat ze goed geoefend hadden en hoe enthousiast ze zijn op de zes officiële onderdelen van het heren turnen. Genoeg afwisseling dus om de hele dag het publiek en deelnemers bezig te houden. Iedereen is uiteindelijk beloond met een medaille.

Dit jaar kreeg de dag nog een extra feestelijk tintje omdat de wedstrijdgroepen hun nieuwe trainingspak mochten laten zien. Deze zijn gesponsord door OUB, startpunt voor de transportondernemer, Pallethandel Breda en Fysiotherapie Zande. Dit allemaal ter viering van het 95-jarig bestaan van DOS Monster dit jaar. Alleen met de inzet van de vele vrijwilligers, de trainers en de bestuursleden is zo’n gezellige dag mogelijk. Allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet.

Het volgende mooie evenement, dat DOS gaat neerzetten, zijn vier dans en acro theatershows in “De Naald” in Naaldwijk, op 29,30 en 31 januari 2016, waarbij ook vele andere verenigingen uit Zuid-Holland mee gaan doen.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search