Wedstrijdseizoen DOS barst goed los bij acro en turnen

Afgelopen weekend zijn er zelfs op drie locaties wedstrijden geweest waar DOS Monster present was.
Er was de eerste districts plaatsingswedstrijd voor de acro teams van het E, D en C niveau in de Wielepet in Monster. Er waren jong talenten wedstrijden in Den Haag. En in Amsterdam mochten de turnsters, uitkomend in de derde divisie hun oefeningen laten zien aan publiek en voor de jury.

Op de eerste plaatsingswedstrijd acrobatische gymnastiek voor het E, D en C niveau zijn er meteen mooie scores en zelfs medailles behaald. Zo waren Demi en Iris tweede in de categorie E-junior. Het trio Lena, Yuan en Tess eerste met hoge punten, en ook voor het jonge herenpaar Sam en Ivan was er een gouden medaille. Ema en Ela hebben ook een mooie eerste plek behaald in de categorie D junior. De volgende teams hebben zich ook direct geplaatst voor de districtsfinale:
Lisa & Romy, Anouk & Djeli, Veerle & Sophie , Li Le & Renée , Demi & Iris, Lena, Yuan & Tess en Ema & Ela. Sam en Ivan en het trio Ilse, Dionne en Luna hebben nog een tweede kans op de volgende districts plaatsingswedstrijd op 13 en 14 februari.

In de middagwedstrijd van de acro waren nog twee teams aan de beurt. De combinatieteam DOS Naaldwijk/DOS Monster Lotte en Iris op C niveau en een trio op D senior Demi, Lise en Britt. Lotte en Iris hebben een eerste plaats weten te bemachtigen en Demi, Lise en Britt een mooie zesde plek. Ook was er de Jong Talentenwedstrijd voor de allerjongste turntoppers. DOS Monster deed hier aan mee met turnsters in de categorie mini(Katie, Megan, Bobbi en Britt) en voor-instap D ( Luca, Lauren, Liv en Feli) . Alle turnsters hebben laten zien wat ze in huis hebben en Luca werd zelfs derde.

Ook was er de Jong Talentenwedstrijd voor de allerjongste turntoppers. DOS Monster deed hier aan mee met turnsters in de categorie mini(Katie, Megan, Bobbi en Britt) en voor-instap D ( Luca, Lauren, Liv en Feli) . Alle turnsters hebben laten zien wat ze in huis hebben en Luca werd zelfs derde.

In Amsterdam waren de eerste rayonwedstrijd voor de pupillen. In de ochtend mochten Bente en Mila starten met hun eerst officiële wedstrijd van het seizoen. Zij mochten direct beginnen op de balk en lieten hier twee mooie oefeningen zien. Bente turnde een mooi bruggetje tot stand. Op vloer hebben deze twee meiden super oefeningen laten zien met een huizenhoge salto achterover. Bente werd na 4 toestellen vijfde en Mila eindigde op een twintigste plaats. In de tweede ronde waren Aerin, Cheyenna, Lindsay en Marin aan de beurt. Ook deze dames lieten allemaal een hele mooie vloeroefening zien. Tijdens deze wedstrijd lieten ze zien hoe hard ze gegroeid zijn. Op brug werden er kippen geturnd, op de balk mooie stabielere oefeningen. Uiteindelijk mocht Marin zelfs met een medaille naar huis, een mooi derde plek. Cheyenna werd knap 10e, Aerin 15e en Lindsay 17e.

Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search