Wederom zowel turn als acro prestaties voor DOS Monster

Op zaterdag 25 februari vonden zowel de tweede plaatsingswedstrijd acro voor het E-D-C-niveau, in de Wielepet te Monster,  als de tweede wedstrijd van het WTT, het Westlands team toernooi plaats.

Bij de acro wedstrijd hebben alle teams van DOS Monster zich geplaatst voor de districtsfinale op 11 en 12 maart. Maar liefst 10 van de 13 deelnemende teams hebben zelfs een medaille weten binnen te slepen. Een fantastisch resultaat. Er was een gouden medaille voor Astrid en Britt, voor Vera, Lise en Skye, voor Josefien en Daisy , voor Lena, Yuan en Djeli en voor Ning en Cheyenne.

Er was een zilveren medaille voor Demi en Kiki, Emma, Anouk en Noreline, voor Dionne, Li le en Britt en voor Ilse en Veerle. De bronzen medaille werd gepakt door Lisa en Renske.

Al met al weer een geslaagde wedstrijd waarin DOS Monster van zich liet spreken.

Zie ook voor foto’s onze Flickr Fotosite

pw2-2
pw2-1
pw2-3

Het Westlands team toernooi voor turnteams vond plaats in de turnhal in Naaldwijk. De drie A selectie teams met ieder 5 turnsters gingen allen met een gouden medaille naar huis.

De meiden van de B-selectie hebben ook een goede wedstrijd gedraaid. Noa en Nikita waren maar met z’n tweeën in hun team, maar ondanks dat zijn ze toch tweede geworden. Het andere team van Daphne, Jans, Indy, Britt en Esmee heeft zelfs een gouden medaille verdiend. Kortom, ook de turnmeiden hebben goed gepresteerd.

Zie verder ook meer informatie en foto’s op onze Facebookpagina.

WTT-4
WTT-3
WTT-2
WTT-1
wtt-6
wtt-7
Recent Posts
Neem contact op

Stuur een email en we nemen snel contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search